Toimitusehdot

Verkkokauppa

Valve Wellness verkkokurssit sekä verkkokauppa ovat yrityksen ValveWellness (2543254-7) hallussa. Verkkokursseilla myydään digitaalisia tuotteita ja verkkokaupassa hoitavia soittimia sekä kursseja. Digitaaliset tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan sähköpostiin ja ne ovat saatavissa kirjauduttaessa sisään alustalle. Kaupasta ostettujen tuotteitten toimitusaika on maksimissaan kaksi viikkoa. Tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Mittatilauksena toteutettavina Valve Wellnessin Woimasointu-menetelmän työhyvinvointipalveluilla ei ole palautusoikeutta, vaan 100% tyytyväisyystakuu.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Stripe. Maksaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla (esim. Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit). Stripe välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää maksunvälittäjästä: https://stripe.com