Soiva äänimalja M +

139.00

Käsintaottu kulho

Voit ostaa tästä kulhon ja laitan sen postissa tulemaan.

Sointukylpyihin ja äänimeditaatioihin upeasti soiva äänimalja.

Kotikäytössä tai hoidoissa kulhon voi asetella keholle ja nauttia tasapainottavasta, hoitavasta ja rikkaasta yläsäveläänisarjasta.

Noin 700- 900 grammaa

Kumauta kulhoa – Intro äänimaljojen maailmaan

Tuotetunnus (SKU): 17091-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: tiibetiläinen kulho, soiva äänimalja, himalajan kulho tai laulava kulho. Kaikki tarkoittavat samaa äänimaljaa.

Nämä kulhot voivat olla todella vanhoja tai sitten käsin- tai koneellisesti tehtyjä.

Antiikkiset kulhot

Antiikkisia kulhoja ei ole enää paljoakaan saatavilla. Ikivanhat antiikkikulhot maksavat myös  maltaita. Antiikkisen kulhon hankkiessaan pitää olla todella varma kulhon alkuperästä, sillä olen kuullut, että näissä on tapahtunut huijauksia.

Mikä ero on käsintehdyllä äänimaljalla verrattuna koneellisesti tuotettuun?

Käsintehdyt äänimaljat ovat laadukkaita. Niissä soi perusäänen lisäksi harmonisia ylä-ääniä voimallisesti.  Tällöin ääni on rikas ja siitä on jopa vaikea erottaa perusääntä. Kun kopsautat tai pyörität äänen ilmoille, niin kulhon ääni voi kuullostaa joka kerta hieman erilailaiselta johtuen yläsäveläänisarjasta. Käsintehty äänimalja on aivan eri juttu kuin koneellisesti tuotettu. Käsintehdyssä äänimaljassa on runsas yläsäveläänisarja eli siinä voit kuulla perusäänen lisäksi harmonisesti soivia ylä-ääniä.

Soittokapula

Jokainen kulho sisältää soittokapulan.

Isommat ja pehmeäpäiset kapulat myydään erikseen.

merja@valvewellness.fi, 0505604028