Soiva äänimalja XXXXL

349.00

Iso kulho

Sointukylpyihin ja äänimeditaatioihin upeasti soiva äänimalja.

Kotikäytössä tai hoidoissa kulhon voi asetella keholle ja nauttia tasapainottavasta, hoitavasta ja rikkaasta yläsäveläänisarjasta.

Tälle isolle kulholle tulee normaalia isompi kapula mukaan.

3000 grammaa ja halkaisija 31cm.

Kumauta kulhoa – Intro äänimaljojen maailmaan

 

Tuotetunnus (SKU): 205460 Osastot: ,

Kuvaus

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: tiibetiläinen kulho, soiva äänimalja, himalajan kulho tai laulava kulho. Kaikki tarkoittavat samaa äänimaljaa.

Nämä kulhot voivat olla todella vanhoja tai sitten käsin tai koneellisesti tehtyjä.

Antiikkiset kulhot

Antiikkisia kulhoja ei ole enää paljoakaan saatavilla. Ikivanhat antiikkikulhot maksavat myös  maltaita. Antiikkisen kulhon hankkiessaan pitää olla todella varma kulhon alkuperästä, sillä olen kuullut, että näissä on tapahtunut huijauksia.

Mikä ero on käsintehdyllä äänimaljalla verrattuna koneellisesti tuotettuun?

Käsintehdyt äänimaljat ovat laadukkaita. Niissä soi perusäänen lisäksi harmonisia ylä-ääniä voimallisesti.  Tällöin ääni on rikas ja siitä on jopa vaikea erottaa perusääntä. Kun kopsautat tai pyörität äänen ilmoille, niin kulhon ääni voi kuullostaa joka kerta hieman erilailaiselta johtuen yläsäveläänisarjasta. Käsintehty äänimalja on aivan eri juttu kuin koneellisesti tuotettu. Käsintehdyssä äänimaljassa on runsas yläsäveläänisarja eli siinä voit kuulla perusäänen lisäksi harmonisesti soivia ylä-ääniä.

Soittokapula

Jokainen kulho sisältää soittokapulan.

Isopäiset ja pehmeäkäiset kapulat myydään erikseen.

merja@valvewellness.fi, 0505604028